Referenties

U kunt hier een reactie over "Tulip bv" insturen. Na controle wordt deze op de website geplaatst.
Alvast vriendelijk bedankt!

Uw reactie insturen

Naam: *
E-mailadres: *
Waardering cijfer: *
Bericht: *
Security Code:
CAPTCHA
Vul de bovenstaande code hieronder in
* Verplicht veld Verzenden   Annuleren      

Reactie overzicht

Waarderings cijfer
w.m.walstra

Het begon met een goede duidelijke offerte. Aanpassingen werden op verzoek correct verwerkt. De werkploeg was vriendelijk, deskundig en hardwerkend. Ook tijdens de werkzaamheden stond men open voor onze extra wensen. Het werk werd ondanks een mechanische tegenslag op tijd opgeleverd. De omgeving en buren hebben nauwelijks last gehad van de werkzaamheden. Ook werd alles zo netjes als mogelijk was achtergelaten. Een 10 is alleen voor God, vandaar een dikke 9 !

Waardering

Fam.Brugman

Ricky en medewerkers hebben onze grote tuin en die van onze buren herbestraat en een gedeelte met kunstgras gelegd. Een pittige klus,zeer zwaar werk hetgeen met veel enthousiasme werd gedaan en er is prima werk afgeleverd. Een aanrader!! Dank jullie wel voor de nette en serieuze manier van werken. Wij zeggen het voort!

Waardering dikke 8

Duchatteau

Wat een goed bedrijf en wat word er hard gewerkt , bijna alles kan bij Ricky , bij ons moest alles verhoogd worden en nu is het weer een mooi strak bestrating rond het huis , alles opgeruimd , klasse dit bedrijf is een aanraden.

Waardering

Marjo

Bestrating Patio-tuin in Almere Ook wij hebben gebruik gemaakt van de aanbieding en wij geven een dikke 10+. Een prima bedrijf met prettige medewerkers. Alles keurig opgeruimd nadat de klus klaar was. Inmiddels veel complimenten gehad van buurtbewoners die even moesten kijken bij ons in de tuin. Ricky en medewerkers : Dank je wel :)) Een echte aanrader dus.

Waardering 10+

Wings

Wij wilden graag onze oprit volledig betegeld hebben. Ricky heeft snel en vakkundig onze oprit betegeld. Ricky is een man van zijn woord! Hij werkt heel netjes en hij is een perfectionist, daar hou ik van! Dankjewel Ricky!

Waardering

Marcel

Ik heb gebruik gemaakt van de aanbiedingsprijs. Ik werd snel bezocht om de tuin op te meten en de wensen door te spreken. Na de aanleg in te hebben gepland, is Ricky met enthousiasme van start gegaan. Er stond drie dagen ingepland. Na twee dagen was het af en heel erg netjes en strak. Een net bedrijf, waar goed zaken mee te doen is.

Waardering

Kenneth en Marion

Tulipbv sierbestrating is een top bedrijf. De heer Willems heeft ons vriendelijk te woord gestaan en ook geadviseerd. Onze tuin is naar wens ingericht. Keurig werk verricht en zeker een aanbeveling.

Waardering 8