OVER ONS


Tulip.B.V. Klusbedrijf is sinds 2007 actief op het gebied van tuinontwerp en tuininrichting. Door de vele positieve reacties van onze klanten en de vraag voor uitvoeren van bouw activiteiten hebben wij besloten om de bestaande diensten uit te breiden. Naast de bekende tuin inrichtingswerkzaamheden kunnen wij nu ook alle bouwtechnische werkzaamheden aan uw woonhuis of vastgoedobject uitvoeren. Hiermee kunnen wij u een compleet aanbod doen, zoals hieronder gespecifieerd:

Tulip.b.v. tuininrichting
Met onze succesvolle formule kunnen wij echt alle voorkomende tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren. Vanaf het  preventief onderhoud, het bestraten of ophogen van uw tuin tot aan de complete opbouw en inrichting van blokhutten, tuinhuisjes, vijvers, vlonders schuttingen en sierhekken.

Tulip.b.v. bouwtechniek
Met dit onderdeel  kunnen wij al uw woonwensen realiseren. Alle voorkomende reparaties en aanpassingen aan uw woonhuis of vastgoedobject kunnen wij op vakkundige wijze voor u uitvoeren.
Of het nu gaat om een renovatieproject, timmerwerkzaamheden, het plaatsen van een keuken of badkamer, het uitvoeren van schilderwerkzaamheden of vastgoedonderhoud dit alles realiseren wij zorgvuldig volgens een korte doorlooptijd, eenvoudig, zorgeloos en volgens een duurzaam proces met een uitstekend eindresultaat.

Wij onderscheiden ons door Servicegericht, Vakkundig en Betrouwbaar te werk te gaan tegen een betaalbare prijs. Voor de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons op het juiste adres. 

Wij streven ernaar om u als klant een hoogwaardig product tegen een betaalbare prijs naar tevredenheid te kunnen aanbieden. Bij ons staat de klant altijd centraal en is de klant verzekerd van kwaliteit vandaar onze motto “Kwaliteit onze zorg
Wij zorgen er voor dat onze dienstverlening zicht blijft kenmerken door snel-, accuraat- en vakkundigheid te zijn.